Professorat

Coneix el nostre professorat

Propietària de l’Escola, professora de Jazz​​

Marga Pastells​​

És la propietària de l’Escola Contrajazz. Formada en Dansa Jazz a l’escola Eulàlia Blasi de Barcelona (1992-1995). Entre el 1995 i el 2011 va ser professora al gimnàs Esportiu Mètric . Ha realitzat intensius de diferents disciplines: dansa contemporània, clàssic, musical a diferents escoles de Barcelona.

Ha format part del jurat en varis concursos de dansa nacional.

Actualment combina la dirección de l’Escola amb la docència dels grups de Formació.

Professora de Jazz i Ball Modern​​

Anna Mellado​​

Anna Mellado. Als vuit anys comença les classes de jazz a l´Esportiu Mètric amb Marga Pastells, juntament amb els seus estudis acadèmics segueix perfeccionant la tècnica de dansa jazz i la dansa clàssica. Actualment cursa a escoles de Barcelona classes de modern jazz i clàssic, amb Laura Olivella, Aixa Guerra, Ariadna Peya entre d'altres.

Professora de Jazz i Ball Modern​​

Laura Creixans​​

Laura Creixans comença a ballar a l’Escola de Dansa d’Arbúcies als 7 anys, fins als 19. Estudia diferents estils de dansa durant 3 anys a Irlanda, a l’acadèmia Dublin House Dance. Fa un intensiu a l’escola de dansa jazz Steps On Broadway de Nova York, per millorar les habilitats i tècnica en diferents tipus de ball. Té el nivell Intermediate de la Royal Academy of Dance de Londres.

Professora de Contemporani i Clàssic​

Sílvia Perez Moragas​

Rep la seva formació en Dansa Moderna i Teatre Musical, aquí  a Barcelona i posteriorrment amplia els seus coneixements en dansa contemporanea i moderna arreu del món ( Nova York, Paris, Italia, Brusseles, Mèxic....).

Ha treballant com a ballarina i intèrpret en diferents projectes independents tant aquí com a fora d'Espanya, així com a nivell televisiu i cinema.

Actualement es dedica a la docencia en diferents escoles de dansa d'arreu de Catalunya.