Professorat

Coneix el nostre professorat

Propietària de l’Escola, professora de Jazz i Modern

Marga Pastells​​

És la propietària de l’Escola Contrajazz. Formada en Dansa Jazz a l’escola Eulàlia Blasi de Barcelona (1992-1995). Entre el 1995 i el 2011 va ser professora al gimnàs Esportiu Mètric . Ha realitzat intensius de diferents disciplines: dansa contemporània, clàssic, musical a diferents escoles de Barcelona.

Ha format part del jurat en varis concursos de dansa nacional.

Actualment combina la dirección de l’Escola amb la docència dels grups de Formació.

Professora de Jazz i Clàssic

Laura Saula

Professora de dansa clàssica i dansa jazz, titulada en el Certificate in Ballet Teaching Studies (Royal Academy of Dance). Va començar els seus estudis a l’Escola de dansa Esther Cortés de Sant Celoni. Posteriorment va seguir la seva formació en diferents escoles de dansa de Barcelona, participant en diferents espectacles. Va realitzar diversos exàmens de la RAD fins assolir el nivell d’Advanced 2. Compta amb més de 20 anys d’experiència amb diferents nivells, com a professora de dansa clàssica i jazz, puntes, acondicionament físic i preparació d’exàmens de la Royal Academy of Dance.

Professora de Jazz i Clàssic

Laura Creixans​​

Laura Creixans comença a ballar a l’Escola de Dansa d’Arbúcies als 7 anys, fins als 19. Estudia diferents estils de dansa durant 3 anys a Irlanda, a l’acadèmia Dublin House Dance. Fa un intensiu a l’escola de dansa jazz Steps On Broadway de Nova York, per millorar les habilitats i tècnica en diferents tipus de ball. Té el nivell Intermediate de la Royal Academy of Dance de Londres.

Professora de Jazz

Marina Funollet

Comença la seva formació a l'escola Contrajazz a partir dels 5 anys. Més endavant entra a formar part del grup de Formació i a la Jove Cia Contrajazz.

Segueix els estudis Professional Training a l'escola Slam Dancing obrint noves disciplines en el seu aprenentatge.
Becada per la seva directora Susie Kellerman, continua els seus estudis de dansa a l'Slam Dancing com també a Contrajazz.

Professor de flexibilitat

Marc Vicario

Inicia la seva formació de dansa a l'escola Contrajazz rebent classes de jazz, clàssic i contemporani. Forma part del grup de Formació i de la Jove Cia Contrajazz. Al setembre del 2021 és admès al Conservatori Professional de Dansa en l'especialitat de Clàssic a l'Institut del Teatre de Barcelona.

Actualment combina els seus estudis professionals amb la Jove Cia Contrajazz.